Programmer

Find den rigtige balance

Forbliv smidig og drag samtidig fordel af reducerede omkostninger og højere produktivitet.

Regus' forandringsprogrammer på arbejdspladsen hjælper dig til at balancere de behov, der dikteres dels af virksomheden og dels af dine medarbejdere.

Regus Workspace Programmes

Skræddersyede programmer til din virksomhed

Arbejdspladsforandring er kompleks, da den balancerer mellem konkurrerende behov fra forskellige dele af din virksomhed.

Gennem en kombination af hjemmearbejde, mobilitet samt kontorprodukter og services kan Regus hjælpe dig med at håndtere disse udfordringer ved at implementere nye måder at arbejde på.

  • Hjemmearbejdende kan få al den support de behøver i form af virtuelt kontor, professionel forretningssupport og en virksomhedsadresse.
  • Mobile medarbejdere supporteres via vores dagskontorer, grupperum, mødelokaler, videokommunikationsfaciliteter og nem adgang til forretningscentre med drop-in business lounges.
  • Filialer og centrale kontorer er hurtige og nemme at etablere og flytte fra igen og gør det muligt at udsende medarbejdere tæt på der, hvor de skal være.
  • Disaster recovery er pakkeløsninger som gør det muligt for virksomheden at fortsætte upåvirket i tilfælde af ildebrand, oversvømmelse eller andre nødsituationer.

Vil du vide mere?

Find den bedste løsning for din virksomhed nu ved at tale med en programkonsulent på telefon (+45) 33 37 72 10.

Hurtigt Tilbud

Fortæl os om dine behov,
og vi kontakter dig inden for 30 minutter

henvendelser fra andre land? Venligst indtast landskode som starter med +.

Regus Produkter & kontorservices

Onlinetilbud
Businessworld

køb 12 måneder, og få
1 måned gratis

Vilkår og betingelser gælder