Hjem > Indkøb

Indkøb

(+45) 33 37 72 10

Tal med vores team på

Vores formidlingsteam

Regus kontorplads Regus kontorplads Regus kontorplads

Regus driver over 3,000 forretningscentre i 900 byer i 120 lande. Produkter og services inkluderer fuldt møblerede, udstyrede og bemandede kontorer, forretningssupport services i verdensklasse, møde-, konference- og undervisningsfaciliteter samt verdens største netværk af videokonferencelokaler som hjælper 800,000 kunder hver dag.

Regus supporterer også den voksende tendens af mobilt arbejde og hjemmearbejde. Vi supporterer medarbejdere hjemme og på farten med pakkeløsninger såsom virtuelt kontor og virtuel personlig assistent, som indeholder en virksomhedsadresse som base samt post- og opkaldshåndteringsservice. Regus driver også forretningscentre i lufthavne og andre kommercielle steder for at servicere vores kunder dér, hvor de ønsker at arbejde.

Regus Procurement

Vores koncern og indkøbsteams i de forskellige lande er ansvarlige for at lede og supportere den fortsatte gennemgribende, professionelle og gennemsigtige evaluering af de forskellige udgifter, som vi har i virksomheden. Vi involverer vores seniorledelse og aktionærer lige fra forretning til support/køb, omkostningsevaluering og leverandørudvælgelse i forbindelse med vores indkøb.

Dette omfatter corporate/infrastructur services, professionelle services, IT & teknologi, telekommunikation, marketing, facilities management og en bred vifte af andre corporate- og kontorservices.

Regus Procurement består af et UK team baseret i Chertsey UK, samt andre indkøbsførende lande med baser i Florida og Dallas (USA), Paris og Prague (EMEA) og Hong Kong (Asia-Stillehavsområdet). Vi er forpligtede til at bruge og udvikle best practice inden for indkøbsværktøjer- og processer, gennemsigtige og ansvarsfulde indkøb samt i udvælgelsen af førsteklasses konkurrencedygtige leverandører til vores varer og services.

Ring (+45) 33 37 72 10

Work your way

35.L