Beklager, vi kan ikke finde {{term}} Prøv igen.
Regus' respons på COVID-19

Regus udvides hurtigt, og vi leder efter beslutsomme og engagerede franchisepartnere til at hjælpe os med at udnytte den store efterspørgsel efter fleksible og moderne arbejdspladser.

  • Ny franchisemodel
  • Diversificeringsmulighed
  • Markedsleder

Nu har du for første gang mulighed for at blive en del af verdens største servicerede kontorgruppe, hvor du som en del af det ledende globale brand kan generere stor afkast.

Dine fordele

Godt afkast

Det at blive en del af Regus-franchisen vil hjælpe dig med at optimere din ejendom, så den opfylder markedsefterspørgslen. På denne måde sænkes dine kapital- og driftsudgifter, og du får genereret et tocifret afkast på forfaldsdatoen.

Dokumenteret driftsmodel:

Regus hjælper dig med at udvikle og drive din arbejdsplads ved hjælp af samme driftsmodel, der driver vores 3.300 beliggenheder verden over.

Etablerede systemer:

Du får draget fordel af Regus' etablerede systemer til salg, markedsføring, CRM, fakturering, lagerføring, administration, booking, uddannelse og meget mere.

Supportinfrastruktur

Med hjælp fra næsten 30 års uovertruffen driftserfaring vil Regus arbejde sammen med dig om at designe og udvikle din franchisebeliggenhed, så du opfylder kundernes efterspørgsel efter fleksible arbejdspladser.

Hvordan det fungerer

Åbn minimum 5-Regusbeliggenheder i løbet af 2-3 år
Bygninger med ét eller flere lejemål, fra 800 m²
Bycentre, erhvervsparker eller steder langs vejene
Hvis du har den nødvendige drive, ressourcerne og engagementet til at lede arbejdspladsrevolutionen som en Regus-franchisepartner, så kontakt vores franchiseteam.

Herefter kontakter vi dig for at drøfte de næste skridt.
  • 64 % af alle virksomheder overvejer at gøre brug af fleksible kontorer inden for de næste 3 år
    (EMEA-undersøgelse, 2018)
  • Ved 2025 vil fleksible arbejdspladser udgøre 30 % af en virksomheds fodaftryk for fast ejendom
    (Rapport om fleksible arbejdspladser, 2018)
  • Stigningen i antallet af åbne kontorpladser pr. kvm nærmer sig en eksponentiel skala i overensstemmelse med den bredere teknologiudvikling
If you’re looking for our US page, please click here .