Beklager, vi kan ikke finde {{term}} Prøv igen.
Regus' respons på COVID-19
Regus Chairman - Douglas Sutherland

Douglas Sutherland

Formand

Douglas Sutherland blev udnævnt til bestyrelsesformand den 18. maj 2010. Douglas var økonomidirektør i Skype, da virksomheden blev solgt til eBay, og var også økonomidirektør i Secure Wave, da virksomheden blev erhvervet af PatchLink. Før dette var Douglas partner i Arthur Andersen med internationalt ledelsesansvar. Han har ledet virksomheder inden for en række forskellige områder og var stiftende bestyrelsesformand for Det Amerikanske Handelskammer i Luxembourg. Douglas er pt. direktør for Median Gruppe S.à r.l. and Socrates Health Solutions Inc.

Regus CEO Mark Dixon

Mark Dixon

Administrerende direktør

Chief Executive og grundlægger Mark Dixon er en af Europas bedst kendte entreprenører. Siden grundlæggelsen af Regus i Bruxelles, Belgien i 1989, har han opnået enorm anerkendelse for sine lederevner og innovative tilgang. Før Regus etablerede han virksomheder inden for detailhandel og engros i fødevareindustrien. Dixon har modtaget adskillige priser for sit virke, og han har revolutioneret måden, hvorpå virksomheder opfatter deres behov for at eje med hans vision for, hvordan det at arbejde vil forme sig i fremtiden.

Regus COO & CFO - Dominik de Daniel

Dominik de Daniel

Økonomi- og driftsdirektør

Dominik de Daniel blev ansat som økonomi- og driftsdirektør i Regus den 1. november 2015. Før det var Dominik økonomidirektør i Adecco Group, verdens førende leverandør af HR-løsninger; Dominik var også Adecco Groups chef for Global Solutions og var ansvarlig for Information Management globalt og for Adecco Groups aktiviteter i Kina. Dominik var tidligere økonomidirektør i DIS AG, den førende virksomhed inden for professionel rekruttering i Tyskland, inden virksomheden blev erhvervet af Adecco Group.

Regus Senior Non-Executive Director - Lance Brown

Lance Brown

Senior Independent Non-Executive Director

Lance Brown blev udnævnt til eksternt bestyrelsesmedlem hos Regus den 27. august 2008, han blev Senior Independent Director den 18. maj 2010 og bestyrelsesformand for Nomination Committee den 27. september 2012. Lance var tidligere adm. direktør og siden bestyrelsesformand i Standard Chartered Bank (Kina) Ltd, eksternt bestyrelsesmedlem i IMI plc, seniorrådgiver for City of London, bestyrelsesformand for China Goldmines plc, og udviklingschef for Powergen International. Lance er bestyrelsesformand for Travelex (Kina), og advisory board-medlem i WS Atkins International.

Regus Non-Executive Director - Elmar Heggen

Elmar Heggen

Independent Non-Executive Director

Elmar Heggen blev valgt som eksternt bestyrelsesmedlem hos Regus den 1. juni 2010 og blev valgt til formand for revisionsudvalget den 27. september 2012. Elmar har stor ledelseserfaring. Han har siden 2006 været økonomidirektør, topleder og medlem af eksekutivkomiteen i RTL Group, et af Europas førende medieselskaber. Han har været ansat i RTL Group siden 2000, hvor han har varetaget stillinger som Vice President for Mergers and Acquisitions og Vice President for Strategy and Controlling. Før RTL var Elmar vicedirektør & adm. direktør i Felix Schoeller Digital Imaging i Storbritannien. Elmar er økonomidirektør og medlem af direktionen i RTL Group. Han er ydermere bestyrelsesmedlem i Atresmedia (Spanien) og Metropole television (Frankrig) og bestyrelsesformand for Broadcast Centre Europe SA.

Regus Non-Executive Director - Florence Pierre

Florence Pierre

Independent Non-Executive Director

Florence Pierre blev udnævnt til eksternt bestyrelsesmedlem hos Regus den 21. maj 2013. Pt. deler hun sin tid mellem direktorater, konsulentarbejde og investeringer i virksomheder, som leverer innovative internetydelser. Hun har over 30 års erfaring med international økonomi på koncernniveau og sidder i flere seniorpositioner hos BNP, Financière Rothschild, Degroof Corporate Finance samt hendes egen M&A rådgivningsforretning. Florence har et internationalt perspektiv efter at have arbejdet i Chicago, New York, Paris og Bruxelles. Hun har også undervist i økonomi, udgivet flere bøger og artikler om værdiansættelse og været medlem af adskillige franske komitéer inden for innovation og iværksætteri i både statslige og erhvervsmæssige sammenhænge. Florence var direktør hos 3i Infrastructure plc fra 2010 til 2013 og er direktør i ESL Network, den førende franske rådgivningsvirksomhed indenfor økonomisk underretning.

Regus Non-Executive Director - François Pauly

François Pauly

Independent Non-Executive Director

François Pauly blev valgt som eksternt bestyrelsesmedlem i Regus den 19. maj 2015. François har mere end 30 års erfaring fra banksektoren. Indtil oktober 2014 var François adm. direktør og bestyrelsesformand for Banque Internationale à Luxembourg (“BIL”). Tidligere ledelseserfaring inkluderer toplederroller i BIP Investment Partners S.A., Dexia Group og Sal. Oppenheimer jr. & Cie. S.C.A. François fungerer som Senior Advisory Partner i Castik Capital Partners og som eksternt bestyrelsesmedlem i Group la Luxembourgeoise SA, BIP Investment Partners SA, M&C S.p.A og Cobepa SA. François sidder også i bestyrelsen for flere velgørenhedsorganisationer.

Regus Non-Executive Director - Nina Henderson

Nina Henderson

Independent Non-Executive Director

Nina Henderson blev valgt til bestyrelsen den 20. She is currently a non-executive Director of Hikma Pharmaceuticals PLC. maj 2014. Hun er p.t. direktør i CNO Financial Group (Bankers Life, Washington National and Colonial Penn insurance companies). Nina er også ledende partner i Henderson Advisory, der er leverandør af evalueringer vedr. konsumentindustrien til investeringsselskaber. I løbet af sin 30-årige karriere hos virksomheden Bestfoods og forgængeren, CPC International, har hun været ansat i administrerende og ledende marketingstillinger i internationale og nordamerikanske virksomheder, herunder som vicedirektør i Bestfood og direktør for Bestfoods Grocery. Nina har desuden været direktør for en række virksomheder inden for flere forskellige brancher inkl. AXA Financial Inc, Royal Dutch Shell plc., Del Monte Food Company og Pactiv Corporation. Nina er medlem af Drexel Universitys bestyrelse, hvorfra hun har en Bachelor i naturvidenskab med udmærkelse, og i 2010 modtog hun AJ Drexel Distinguished Alumni Award. Ydermere er hun director for Visiting Nurse Service i New York og Foreign Policy Association.