External shot of Kraanspoor, Amsterdam (Centre #4836)

Nyhedsrum

Åbninger i Belgien, Brasilien og mere

Regus’ netværk udvider sig med flere nye centre verden over. Lige fra kulturelle rigdomme i Amsterdam til forretningsmuligheder i Japan – oplev nye steder til fleksibelt arbejde, uanset hvor du er

 

1. Antwerps teknologihub
Regus Herentals Industry, Herentals, Belgien
Der er gode grunde til, at Regus Herentals Industry er populær blandt virksomheder som Nokia Solutions og Networks, Atos’ Worldline og Telenet. Forretningscentret ligger i Herentals’ industrielle område og er let at komme til med bil – arbejdspladsen er nem at se langs E313 fra Liege/Hasselt til Antwerp. Foruden de lyse arbejdspladser er der smarte mødelokaler, en kantine og reception med venlige medarbejdere. Dette forretningsområde har bus- og togstationer og er blot en kort køretur fra flere seværdigheder såsom Art Center Hugo Voeten og Oscars museumshus.

 

2. Solrigt udsyn
Regus WTC Almeda Park Cornellà, Cornellà de Llobregat, Spanien
Med sin imponerende glasfacade, der strækker sig fem etager, kommer Regus WTC Almeda Park Cornellà med sikkerhed til at imponere dine kunder. Forretningscentret ligger i WTC Almeda Park, som er et moderne kompleks blot 15 minutter fra både byens centrum og lufthavnen. Centret fremmer produktivitet med sin blanding af moderne privatkontorer og coworking-områder såvel som mødelokaler. Hvis du er ude efter at tage en pause eller underholde dine gæster, så er der masser at lave i nærheden – lige fra fodboldstadionet Estadi Cornellà-El Prat og shoppingcentret Splau til Museu Agbar de les Aigües og L’Hospitalet Museum. Selve erhvervsparken har også flere forskellige restauranter, en bank, kurertjeneste og en stor have, hvor der ofte afholdes arrangementer.

 

3. Uovertruffen udsigt
Regus Nathan Road, Hong Kong, Kina
Regus Nathan Road hæver sig over Hong Kongs støj og larm og ligger ved skæringspunktet mellem den travle Nathan Road og Mok Kok Road. Området beskrives som et af de travleste distrikter i verden af Guinness World Records, så det er derfor ingen overraskelse, at du her kan finde en lang række dynamiske virksomheder, der holder til i forretningscentret. Få det meste ud af de lyse og luftige kontorpladser og mødelokaler, for ikke at tale om den fantastiske udsigt. Selve bygningen er et erhvervskompleks med blandet brug, hvor der er adskillige butiksområder og en række steder, hvor du kan spise og drikke. Og så er bygningen godt forbundet med byens offentlige transportnetværk – der er direkte adgang fra bygningen til Mong Kok Station.

 

Indvendigt billede a P1, Berlin (center #4509)

Et mødelokale i Regus P1 i Berlin

 

4. Byens hjerte
Regus P1, Berlin, Tyskland
Potsdamer Platz er den pulserende midte af en spændende tysk storby, hvilket gør stedet til en ideel placering for Regus P1 (afbildet foroven). Hver dag strømmer der op til 100.000 mennesker til området for at opleve den unikke blanding af arbejde, kunst og kultur, underholdning, shopping, gode spisesteder og hoteller. Regus P1 tilbyder lys og moderne kontorplads til virksomheder af alle typer og størrelser, og så er det er let at komme til: Potsdamer Platz har hele 2.500 parkeringspladser, er direkte forbundet med offentlig transport og tilbyder forbindelser til lufthavnen og hovedbanegården.

 

5. Fællesskabsorienteret
Regus Lagoa Corporate, Rio de Janeiro, Brasilien
Med sin beliggenhed i Humaitá, som er et roligt område mellem Cristo Redentor og Lagoa-lagunen, oser Regus Lagoa Corporate af charme og en følelse af fællesskab. Som den eneste virksomhedsbygning i Lagoa Rodrigo de Freitas-området nyder centret godt af en fornem placering, der ligger ved siden af Rebouças-tunnellen. Desuden er centret tæt på Gávea-regionen og har let adgang til Barra da Tijuca, som er Rios yngste bydel. Området tjenes af adskillige buslinjer og er let at komme til fra motorveje. Bygningen er tæt på banker, restauranter, hoteller, vandsport og en botanisk have. Når du er færdig med at arbejde, kan du tage et kig forbi Cobal de Humaitá, som først var en holdeplads for sporvogne, dernæst et frugt- og grøntsagsmarked og nu er et område med restauranter, barer og madbutikker.

 

6. Arbejde og leg
Regus Messecarree, Vienna, Østrig
Stuwerviertel-bydelen i Vienna er hjemsted for Regus Messecarree, som tilbyder moderne kontorer, fælleskontorer, bestyrelseslokaler, mødelokaler, kursuslokaler og samtalerum anbragt i et lyst kompleks. Forretningscentret ligger over for Wiens messeplads og det nye campus for handelshøjskolen Wirtschaftsuniversität Wien, mens den nyligt udviklede erhvervspark Viertel Zwei har flere store hoteller, barer og restauranter. Tæt på finder du forlystelsesparken Prater, der er hjemsted for et kæmpestort pariserhjul, som er et af Wiens mest berømte symboler. Det er let at komme til med U-Bahn-stationen Messe-Prater, og der er et netværk af sporvogne, som tilbyder en række fleksible udstigninger.

 

7. Global spiller
Regus Torre Z, São Paulo, Brasilien
Brooklin Novo, som er området, hvor Regus Torre Z ligger, er hjemsted for en række store multinationale virksomheder, inklusive Nestlé, Nokia, Terra Networks og HBO Brasil. Det er også tæt på større veje, togstationen og Hilton Hotel. Regus’ forretningscenter ligger i et landmærke og tilbyder flotte udsigter og bekvem adgang til områdets hovedgader. Der er rigelig med offentlig transport: En toglinje løber langs floden Pinheiros, og der er adskillige busruter på både Avenida da Nações Unidas og Avenida Berrini. Som prikken over i’et ligger der en række indkøbscentre inden for gåafstand.

 

8. Smart plads
Regus Kraanspoor, Amsterdam
Er du på udkig efter et stilet sted at gøre forretning i det nordlige Amsterdam? Så er Regus Kraanspoor (hovedbilledet) stedet, du har ledt efter. Denne usædvanlige bygning, som ligger oven på et tidligere spor for kajkraner, har store vinduer, som lukker lys ind i de behagelige kontorer og mødelokaler. Forretningscentret har tre etager og giver udsigt til Amsterdam Marinas bugt og lystbåde. Det er intet problem for personale og besøgende at komme til centret, da busstationen Stenendokweg og metrostationen Station Noord ligger tæt på dette sted, som tidligere tilhørte selskabet NDSM (Nederlandsche Dok en Scheepsbouw Maatschappij). Kraanspoor har masser af faciliteter til at tiltrække talent, inklusive butikker, lejligheder, hoteller og kulturelle knudepunkter såsom videnskabsmuseet NEMO, NDSM Kulturcenter samt Oostertocht Park og Noorderpark. Dette hippe område er hjemsted for mange unge og kreative virksomheder, og det har en livlig og iværksætterorienteret vibe.

 

Og vi er også åbnet her …

Regus B1 Mussafah, Abu Dhabi

Regus Gare d’Amiens, Amiens, Frankrig

Regus Sarria Forum, Barcelona, Spanien

Regus Anchor Business Centre, Bucharest, Rumænien

Regus Icon Park, Chiang Mai, Thailand

Regus Corporate Greens, Gurgaon, Indien

Regus Business Park, Ieper, Belgien

Regus GT Tower Makati, Manila, Filippinerne

Regus Al Nakheel, Riyadh, Saudi-Arabien

Regus Vision Exchange, Singapore

Regus Europa, Valencia, Spanien