Regus Stop & Work, Saint-Quentin

Nyhedsrum

Åbninger i London, Doha, Moskva osv.

Regus udvider sit netværk med flere centre verden over. Hvad end det er i en spirende bydel i London eller et sprudlende forretningsdistrikt i Doha, er der nu endnu flere muligheder for at arbejde fleksibelt, uanset hvor du befinder dig

 

1. Londons nye knudepunkt
Regus Interchange House, Croydon
Croydon er i sit es. Du få svært ved at finde en bedre forbundet bydel i London – hop ombord på et tog for at komme til King’s Cross, Canary Wharf eller Brighton på omkring 30 minutter, eller tag til Heathrow lufthavn på under en time. Regus Interchange House befinder sig i en smart og moderne bygning, lige over for det eftertragtede Saffron Square. Byd dine kunder velkommen i modtagelsesområdet med tredobbelt rumhøjde og café-stemning. Benyt dig af mulighederne for at netværke i forretningsloungen og pauseområderne, eller arbejd i de produktive kontorer og mødelokaler.

 

2. Værelser med udsigt
Regus Lakeview Terraces, Richards Bay
Vil du have et forretningscenter, der gør indtryk? Så prøv Regus Lakeview Terraces – den højeste bygning i Richards Bay, Sydafrika. Med sin placering i hjertet af det centrale forretningsdistrikt er det ideelt for alle, der arbejder med minedrift og turisme, som er områdets hovedbrancher. Ud over lyse og luftige kontorer og mødelokaler er der også en perlerække af kulturskatte lige uden for døren såsom Empangeni Art and Cultural History Museum, Richards Bay Game Reserve og Dolphin Park, plus tre store indkøbscentre.

 

3. Transformation til teknisk knudepunkt
Regus Leuchtenfabrik, Berlin
Sydøst for Berlins centrum, tæt på Adlershofs tekniske knudepunkt, står denne tidligere fabriksbygning i den berlinske bydel Treptow-Köpenick. Eftersom Regus Leuchtenfabrik er omdannet til et strømlinet og moderne forretningscenter, kan det prale med stilfulde kontorer og mødelokaler. Adlershof er et af Europas mest succesfulde højteknologiske beliggenheder og tilbyder masser af muligheder til udvikling af små, innovative startups. Større virksomheder er ligeledes i gang med at etablere sig her, inden den nye internationale lufthavn Berlin Brandenburg (BER) åbner i 2020.

 

4. Hovedstadsvirksomhed
Regus Muntazah Commercial Centre, Doha
Med sin beliggende i den travle del af Doha er Regus Muntazah Commercial Centre stedet, hvor du fuldt ud kan opleve Qatars blomstrende hovedstad. Muntazah-området er ved at etablere sig som sekundært forretningsdistrikt med sin hurtige vækst, og stedet huser forskellige brancher som f.eks. olie- og gasindustrien, ejendomshandel og turisme, der alle benytter adgangen til ringvejen for nem transport med bus eller bil. Centret er en del af en moderne ny bygning, og det er designet med henblik på effektivitet og er fyldt med naturligt lys. Træd udenfor, og du vil finde masser af lokale restauranter, caféer og hoteller.

 

5. Forbundet coworking
Regus Posthuset, Oslo
Gør dig selv fri til at arbejde optimalt i disse omhyggeligt designede og moderne omgivelser i Norges højeste kontorbygning. Regus Posthuset i Oslo ligger på tredje sal og har bekvemme fællesområder samt en stor café – perfekte steder til at skabe nye kontakter i en afslappet atmosfære. Forretningscentret nyder også direkte adgang til Oslos hovedbanegård, så du ikke engang behøver at forlade bygningen for at nå den.

 

6. Arbejd og leg
Regus Avion, Moscow
Vores 18. forretningscenter i Rusland, Regus Avion, ligger blot 100 meter fra lufthavnens metrostation i et prestigefyldte område nordvest for byens centrum. Leningradsky Prospekt sørger for en hurtig forbindelse til Moskvas centrum, og det tager kun 20 minutter at køre til Sheremetyevo lufthavn eller 10 minutter til Belorussky togstation. Om aftenen kan du benytte dig af områdets restauranter, caféer og indkøbscentre – eller de talrige og førsteklasses sportsfaciliteter. Det nærliggende National Tennis Centre of Juan Antonio Samaranch er hjemsted for tennisturneringen Hoff Open.

 

7. Østens løfte
Regus IEC Vanke Centre, Xi’an
Med sin strategiske placering i Xi’ans økonomiske og teknologiske udviklingszone er Regus Vanke Jin Yu Hua Fu det perfekte sted, hvis du arbejder inden for finansiering eller professionelle servicer. Kom til Xianyangs internationale lufthavn på kun 30 minutter, eller tag Quinu, som er Xianyangs nordlige højhastighedstogstation. Centret, som ligger på fjerde etage, er tæt på den lokale regerings hovedsæde og er omringet af tre store parker – perfekt til en gåtur i frokostpausen. Flere 5-stjernede hoteller, inklusive Kempinski og Hilton, er også inden for gåafstand.

 

Regus Milanofiori 2, Milano

 

8. Mødested i Milano
Regus Milanofiori 2, Milano
Bliv en del af de store internationale navne og SMV’er i alle brancher, fra teknologi til papir, i Regus Milanofiori-centret mellem Assago og byen Rozzano. Denne bebyggelse til blandet anvendelse (se billedet overfor) ligger i krydset mellem en ringvej og A7 Giovi eller Serravalle-motorvejen mellem Milano og Genova, lige over for Assago Milanofiori Nord metrostationen. Vælg mellem kontorer eller delte coworking-pladser i en flot bygning, der er omgivet af frodige parker. Komplekset har meget at tilbyde ansatte og kunder, inklusive indkøbscentret Centro Commerciale Fiordaliso, Mediolanum Forum til indendørs sport og en UCI-biograf.

 

9. Gallisk go-to
Regus Stop & Work, Saint-Quentin
Med fremragende transportforbindelser til Paris og omegn er Regus Stop & Work Saint-Quentin (hovedbillede) ideelt for virksomheder i servicesektoren, eller dem med behov for at være tæt på de franske hovedkvarterer BMW og Banque Populaires. Med sin beliggenhed i bydelen Saint-Quentin-en-Yvelines 30 km sydvest for Paris er det et smukt designet og inspirerende sted at drive forretning. Stærkt, naturligt lys fylder arbejdsområdet på fjerde sal, der har alle de servicer, en forretning har brug for, inklusive restaurant og parkering. Togstationen ligger på den anden side af gaden, og samtidig er bygningen tæt på vejruterne A12 og N12.

 

10. Overklasse
Regus Deji Plaza, Nanjing
Det yderst stilfulde forretningscenter Regus Deji Plaza ligger i et højhus i en bebyggelse til blandet anvendelse i Nanjings centrale forretningsdistrikt. Med luksusbutikker og det fem-stjernede Ritz Carlton Hotel til nabo smitter denne fleksible arbejdsplads virksomhederne med sin luksuriøse flair. Selve Nanjing har mange historiske og kulturelle seværdigheder, som man kan besøge, eller byrestauranter, hvor man kan spise med kunder, mens det nærliggende indkøbscenter siges at være det bedste, ikke kun i byen, men i hele Jiangsu-provinsen.

 

Og vi er også åbnet her …

Regus Avenida da Liberdade, Braga, Portugal

Regus Avnat Tower Business Centre, Petach Tikva, Israel

Regus BNC Plaza, Almaty, Kazakhstan

Regus Bicocca, Milano, Italien

Regus Capital Place, Jakarta, Indonesien

Regus Founders Square, Nova Scotia, Canada

Regus Inari Ohashi, Hiroshima, Japan

Regus Lagoa Corporate, Rio de Janeiro, Brasilien

Regus Le Patio, Villeurbanne, Frankrig

Regus Sec 17 A, Chandigargh, Indien